Kellon huolto ja korjaus vaatii ammattitaitoa

Huollan ja korjaan kaikenlaiset kellot – ranne- ja taskukelloista aina suuriin lattiakelloihin. Annan kaikista kelloista asiakkailleni alustavan, mutta asiantuntevan hinta-arvion. Saat kellon korjaukset ja huollot Uudenmaan alueelle, muun muassa Espoon, Vantaan ja Helsingin alueelle. 

Olen oiva yhteistyökumppani kello- tai kultaliikkeille, joilla ei ole omaa kellojen huoltoa. Olen myös pätevä lisäapu liikkeille, joilla huolto jo on. Huollettavat tai tarkastukseen tulevat kellot noudetaan ja palautetaan liikkeeseen niin sovittaessa. Kellot ovat huollossa olon ajan vakuutettuina. 

Huolto ja korjaus

Olen erikoistunut vanhempien pöytäkellojen, lattiakellojen sekä seinäkellojen huoltoon ja korjaamiseen, mutta otan hoitaakseni kaikenlaiset kellot, kuten esimerkiksi taskukellot, rannekellot, laivakellot ja myös erilaiset soittorasiat.

Nouto- ja asennuspalvelu

Noudan ja palautan tarvittaessa kaikki kellot, sekä asennan kellon paikan päällä myös käymään oikein.

Huoltotakuu

Annan kaikille huolto- ja korjaustöilleni vuoden takuun.

Palvelen asiakkaitani kilpailukykyisin hinnoin kaikissa kellon korjaukseen ja huoltoon liittyvissä töissä. Kellosepän palvelut saat muun muassa Espoon, Vantaan ja Helsingin alueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistani!

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kelloseppä J. Norkamaa
Piispanpuisto 3 B 34
02200 ESPOO

Y-tunnus: 2243849-2
Puh: 040 5256495

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kelloseppä J. Norkamaa:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa